Delen
  • mkb
  • Recruitment
  • Werving & selectie

Geen 'tot uw dienst' mentaliteit

“‘Veel werkgevers zijn een tot-uw-dienst-mentaliteit gewend van een werving- en selectiebureau. Maar wat wil je nu?’ oppert Jurriaan. ‘Met lauwe praatjes bediend worden door consultants in nette pakken… of er samen écht de schouders onder zetten? Met specialisten die hun vak verstaan?”

Gaaf dit! Met m’n kop in de juli/augustus editie van Regio Business, dé Brabantse Business Community. Met een open en eerlijk verhaal over misschien wel het meest open en eerlijke recruitmentlabel van Brabant.

Werving en selectie met een eerlijk model

Met De mkb recruiter ondersteun ik, samen met mijn collega’s Floor van de Pas en Manon Kuijten, Brabantse mkb-bedrijven in de techniek en maakindustrie bij het invullen van specialistische vacatures. Met een werkwijze en verdienmodel gestoeld op wederzijds commitment, dat recht doet aan onze inspanningen en tegen reële tarieven fungeren wij als een soort ‘taskforce vastgelopen vacatures’.

Waarom dit model? Omdat 20% van een bruto jaarsalaris als bemiddelingsfee geen hout snijdt, een echt goede interim recruiter voor 85,- per uur voor veel mkb-bedrijven gewoon ‘veul te veul’ kost. En omdat Thea van de admi werving en selectie er in 2022 echt niet meer ff bij kan doen.

Toewijding, nooit meer dan 6 vacatures tegelijkertijd

Floor, Manon en ik hebben samen nooit meer dan 6 vacatures tegelijkertijd in beheer. Klanten zijn daarmee verzekerd van toewijding. Precies wat ons vak nodig heeft, in plaats van die bulk aan standaard-Inmails en de dertien in een dozijn job marketing campagnes.

Wij verkopen geen (media)bereik, geen clicks, geen views, geen plaatsingen op jobboards, geen droomkandidaten (haha, wat een term!), maar aanhoudende toewijding van integere specialisten die weten wat ze doen, diepgaand begrip hebben van jouw wervingsvraagstuk en oprechte verbinding maken met voor jou relevante professionals.

Samen de schouders eronder!

Het resultaat? Geen opgeblazen gezwets zei ik, dus ook geen mooie praatjes hier. Wat we klaarspelen vind je hier op onze website onder ‘cases’ en ‘track record’, open en bloot. Net als onze tarieven overigens, ook daaromtrent geen geheimzinnigheid.

Neem gerust even contact, met een beetje mazzel hebben we vaak over 2 tot 3 weken plek voor een nieuwe vacature.

Maar lees vooral eerst het interview, want het gaat schuren – hoe dan ook. Er is namelijk een reden waarom het je niet lukt om die vacature(s) ingevuld te krijgen. En die reden ligt niet zozeer buiten, in de ongekend krappe arbeidsmarkt, maar binnen. En dat is precies waar jouw wervingsuitdaging begint.

Ben je er klaar voor? Gaaf, dan zetten we samen de schouders eronder!

Manon, Floor en ik kijken ernaar uit!

Groet,
Jurriaan

e. jurriaan@mkb-recruiter.nl
t. 06-42527739

Over de auteur
Jurriaan Pennartz

Jurriaan, geboren en getogen in Tilburg – de schôônste stad van ’t laand – is sinds 2014 werkzaam in de wondere wereld van werving en selectie. In 2019 heeft hij gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap en helpt hij mkb bedrijven bij het werven van hoger opgeleiden. Daarnaast is Jurriaan actief als blogger. Jurriaan woont in het landelijk Baarschot, een gehucht nabij Hilvarenbeek, samen met Iris en hun drie dochters Zarah, Liza en Zoë.