Another recruitment agency?

Nóg een recruitmentbureau?! Don’t worry, wij zijn geen werving en selectiebureau, detacheerder of intermediair. Bij ons geen geschuif met cv’s en ook geen bemiddelingsfee’s. Recruitment, dat besteed je niet uit. Recruitment doe je samen. Samen met gecommitteerde specialisten. Dàt dat zijn wij: Manon en Jurriaan.

Recruitment partner voor vooruitstrevende mkb-bedrijven
Vanuit ons kantoor in Tilburg (en soms vanuit huis) vliegen we jouw vacatures op een projectmatige manier aan, voor een vaste prijs per week. Nieuwsgierig, met toewijding én met een verdienmodel dat recht doet aan onze inspanningen. Dit doen we vanuit de overtuiging dat het mkb, in potentie, voor veel professionals veel meer te bieden heeft dan de grote bedrijven, corporates en multinationals. Het mkb biedt betekenisvol werk, de ruimte om te innoveren, onderdeel zijn van een familie; een plek waar je jezelf mag zijn en impact kan maken. Maar dan moet een aantal zaken echt anders!

Mkb op achterstand in de arbeidsmarkt
Waar grotere bedrijven doorhebben dat de arbeidsmarkt 180 graden is gekeerd, dat het niet langer de werkgever is die de sollicitant selecteert, maar de kandidaat de werkgever kiest, blijft het mkb met een ‘je-moet-blij-zijn-dat-je-hier-mag-werken-mentaliteit’ hopeloos achter. Oud werkgeversdenken, HR en recruitment als administratief verlengstuk van de directie (“Thea, had jij dat cv van die jongeman van 2 weken geleden nog aan Hans doorgestuurd?”) en het ontbreken van kennis over de dynamiek op de huidige arbeidsmarkt brengen bedrijfscontinuïteit in gevaar. Daar brengen wij verandering in. Met respect voor Thea, overigens.

Manon Kuijten

Manon heeft ruime ervaring als manager binnen het mkb, grote bedrijven en multinationals. En als voormalig inhurend manager herkent en doorziet ze als geen ander de overwegingen, twijfels (én blinde vlekken en vooroordelen) van onze klanten als het aankomt op werving en selectievraagstukken. Naast haar werk als Recruitment Adviseur is Manon ook actief als zelfstandig trainer en coacht zij teams en medewerkers op het gebied van leiderschap, timemanagement, communicatie en samenwerking. Samen met haar dochter Lily woont Manon in het prachtige Chaam, onder de rook van Breda.

Jurriaan Pennartz

Jurriaan, geboren en getogen in Tilburg – de schôônste stad van ’t laand – is sinds 2014 werkzaam in de wondere wereld van werving en selectie. In 2019 heeft hij gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap en helpt hij mkb bedrijven bij het invullen van vitale, veelal specialistische vacatures. Daarnaast is Jurriaan actief als blogger. Jurriaan woont in het landelijk Baarschot, een gehucht nabij Hilvarenbeek, samen met Iris en hun drie dochters Zarah, Liza en Zoë.