Tarieven

Recruitment en tarieven: een wondere wereld. Zeker nu de arbeidsmarkt is aanbeland in een periode van structurele schaarste en werkgevers schreeuwen om personeel, zijn het gouden tijden voor recruitment-, uitzend- en detacheringsbureaus. De waanzin is de gekte nabij. Zodanig zelfs, dat voor veel mkb-bedrijven het inzetten van een recruitmentpartner onbetaalbaar is geworden.

Betaalbaar en transparant
Daarom doen we het anders. Blijven we met beide benen op de grond staan en zijn onze tarieven toegesneden op kleine en middelgrote ondernemingen en organisaties. En doen we er niet mistig over.

Flexibel pauzeren of stopzetten
Good to know: onze wekelijkse dienstverlening is flexibel opzegbaar. Wil je onze operationele opvolging stopzetten of pauzeren, bijvoorbeeld omdat je met een of meerdere sollicitanten in een vergevorderd stadium van de onderhandelingsfase zit of omdat de vacature (even) minder urgent is geworden, dan geldt een opzegtermijn van 1 week. We sluiten dan de vacature op de diverse jobboards en we laten kandidaten en sollicitanten met wie we in contact staan weten dat de vacature is gesloten of on hold is gezet. Op die manier houd je grip op de kosten.

 

€ 2.900,-
Eenmalig

Vacature-intake

Geen taboes
Elke vacature starten we op met een vacature-intake. Ga er maar goed voor zitten, want dit gesprek – dat we voeren aan de hand van een aan arbeidsmarktdata gekoppelde vacature-intake tool – neemt maar liefst 3 uur in beslag. Daarbij is niet alleen jouw input van belang, maar ook (vooral) dat van jouw medewerkers – de directe collega’s van de te werven professional. Wie, beter dan zij, kunnen vertellen hoe een gemiddelde werkweek eruit ziet, wat de functie-inhoudelijke uitdagingen zijn, welk kennisniveau vereist is om succesvol te zijn en hoe zij de organisatie en de manier van leidinggeven ervaren. Alles wordt besproken, dus ook de organisatiecultuur, manier van leidinggeven en salarissen. Taboes kennen we niet.

Een aanstekelijke, eerlijke en op de doelgroep geschreven vacaturetekst
Het resultaat van deze vacature-intake is een aanstekelijke, maar eerlijke en op doelgroep data gebaseerde vacaturetekst. Deze wordt geschreven door een arbeidsmarktcommunicatie-specialist en wordt ter goedkeuring aan je voorgelegd alvorens we tot publicatie over gaan.

Ons vizier op scherp
Daarnaast hebben wij – vanwege die grondige intake – ons vizier op scherp gesteld om de best passende kandidaten te gaan benaderen en bij jou aan tafel te krijgen. Ook daarvoor is zo’n grondige intake noodzakelijk. Want de juiste mensen vinden en hen een bericht of video sturen, dat kan iedereen. De kunst is juist om een dialoog op te starten, verbinding te maken. En dat kan alleen maar als wij – jouw externe recruiters – heel goed weten welke functie-inhoudelijke uitdagingen er liggen, welke projecten of issues er momenteel spelen, hoe het team eruitziet en hoe goed de leidinggevende capaciteiten zijn van jou als manager.

 

€ 690,-
per week

Operationele opvolging

Aan het werk!
Op het moment dat we de vacature publiceren begint het echte werk. Wij gaan, samen met jou, intensief aan de slag met jouw vacature. Dit doen we altijd met 2 senior adviseurs tezamen, met toewijding en voor een vaste prijs per week. Daarbij inbegrepen zijn:

  • Plaatsing van de vacature in ons recruitment systeem met indexatie door Google for jobs
  • Een gesponsorde vacatureplaatsing op Indeed en op LinkedIn gedurende circa 30 dagen
  • Een bruisende LinkedIn-post over de vacature en jullie bedrijf
  • Het op bevlogen wijze begeleiden van het recruitmentproces
  • Talent sourcing: het identificeren en enthousiasmeren van potentiële kandidaten. Elke week leggen wij 10 nieuwe, zorgvuldig geselecteerde kandidaten aan je voor die wij één voor één en op een uiterst gepersonaliseerde wijze voor je benaderen
  • Pre-screening en eerste kennismaking sollicitanten
  • Van elke sollicitant een eerlijk en volledig gespreksverslag waar je echt wat aan hebt
  • Advies over de inrichting van het sollicitatieproces, de onderhandelingsfase en over het aanbod

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Onze processen en systemen zijn ingericht conform de de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Omdat recruitment een vak is en integriteit hoog in het vaandel staat, werken wij volgens de Recruitercode.

Voorbeelden uit de praktijk

Benieuwd naar voorbeelden van door ons ingevulde vacatures, de doorlooptijden en de totale kosten? Bekijk dan onze cases, klik hieronder!