Delen
  • Recruitment
  • Tilburg
  • Werving & selectie

Werving en selectie bureau in Tilburg

Zoek je een toegewijd werving en selectiebureau in Tilburg? Dát valt niet mee. Of ja, aan recruitmentbureaus in de regio Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven geen gebrek, maar vind er maar eens een met écht betrokken en vakvolwassen recruiters. 

De mkb recruiter

Gelukkig ben je op de goede weg. Maak kennis met De mkb recruiter, dé recruitment partner voor kleine en middelgrote bedrijven met een specifieke, vaak specialistische wervingsbehoefte. Vanuit ons kantoor aan de Ringbaan-Oost 116c in Tilburg bijten onze recruitment adviseurs zich vast in jouw vacature(s). En dat doen we fundamenteel anders dan de traditionele werving en selectiebureaus. Dat is niet voor niets.

Werkwijze

First of all; wij werken niet met bemiddelingkosten of plaatsingsfee’s. De tijd dat werving en selectie een zaak van transactie was, ligt definitief achter ons. Arbeid is structureel schaars, (latent) werkzoekenden zijn ongekend kritisch. Van een recruitmentbureau mag je dus verwachten dat ze in staat is om dat (latente) talent op passende toon en met oprechte interesse aan te spreken. Én om die prille relatie verder uit te bouwen. Met als uitkomst: een handtekening onder de door jou aangeboden arbeidsovereenkomst. Om exact dát te doen, hebben we onze werkwijze in twee delen opgeknipt. 

  • Vacature-intake: een goed begin…
    Zo trappen we elke vacature af met een zogenaamde ‘vacature-intake’. Dat is een 3 uur durende brainstorm-sessie waarin we, samen met jou en jouw collega’s en op gestructureerde wijze, jullie wervingsbehoefte inventariseren. Samen stellen we het  kandidaatprofiel scherp en challengen we jou op het vlak van eisen en voorwaarden. Taboes zijn er niet, alles komt aan bod. Bij deze vacature intake maken we gebruik van een unieke intake tool met als output een op doelgroep data gebaseerde vacaturetekst.
  • Operationeel recruitment: aan de slag!
    Zijn we het eens over de wervingstekst en het plan van aanpak, dan gaan we van start. Voor een vast weekbedrag per vacature zijn wij jouw toegewijde recruitmentpartner en nemen we je een berg werk uit handen. Zo zorgen we voor een onderbouwde kwalificatie van sollicitanten (reactieve werving) en starten we met talent sourcing (proactieve werving). Hierbij brengen we jouw doelgroep in kaart en leggen we je wekelijks een tiental zorgvuldig geselecteerde kandidaten voor met daarbij de vraag wie we uit naam van jouw organisatie kunnen benaderen. Zo breiden wij, week na week, jouw talentpool uit, net zolang totdat jij met goede kandidaten in gesprek bent. Goed om te weten: onze dienstverlening kun je met inachtneming van een opzegtermijn van 1 week gemakkelijk pauzeren of stopzetten. Dat is handig (en wel zo eerlijk), bijvoorbeeld als je met één of meerdere kandidaten in gesprek bent of als de wervingsbehoefte minder urgent is geworden. Op die manier houd je grip op de kosten. 

De mkb recruiter: tarieven en track record

Onze visie op het vak en onze werkwijze maken je nieuwsgierig. Maar je bent ook sceptisch. Na de mooie praatjes van al die andere werving en selectiebureaus, vraag je je af: ‘wat kost dat?’, ‘hoe goed is De mkb recruiter nu écht?’. En: wie zij́n die lui?’. Omdat we niet van geheimzinnigheid houden, hebben we alles op een rijtje gezet: informatie over ons, onze tarieven en ons track record. Als kers op de taart vind je ook nog een aantal cases, inclusief rekenvoorbeelden. Transparanter kan het niet. 

Contact

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt. Tot gauw. En de groeten uit Tilburg.

Over de auteur
Jurriaan Pennartz

Jurriaan, geboren en getogen in Tilburg – de schôônste stad van ’t laand – is sinds 2014 werkzaam in de wondere wereld van werving en selectie. In 2019 heeft hij gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap en helpt hij mkb bedrijven bij het werven van hoger opgeleiden. Daarnaast is Jurriaan actief als blogger. Jurriaan woont in het landelijk Baarschot, een gehucht nabij Hilvarenbeek, samen met Iris en hun drie dochters Zarah, Liza en Zoë.